آنچه در این مقاله می خوانید
عمل جراحی زیبایی پلک
جراحی زیبایی پلک : خاصیت کشسانی و ارتجاعی پوست ، با بالا رفتن سن کاهش می یابد و این مسئله سبب بروز تغییراتی در پوست صورت و بدن ؛ بخصوص پوست بخش یک سوم فوقانی صورت ؛ یعنی پلک ها شده و به پیدایش پوست اضافی در پلک های بالا و پف آلود شدن پلک های پایین منتج می گردد.
توجه داشته باشید که وجود پوست و چربی اضافی در پلک های پایین ، سبب پیدایش کیسه های برآمده در ناحیه پلک های تحتانی می گردد.
وجود پوست اضافی در پلک های بالایی نیز ، منجر به افتادگی پلک های فوقانی خواهد شد.
لازم به ذکر است که در برخی موارد ، افتادگی پلک بالا به قدری شدید است که میدان دید را مختل می کند.
در این جا باید اشاره داشت که جراحی پلک ، از جمله جراحی های بسیار پرطرفدار و محبوب در میان عموم افراد جامعه می باشد و می تواند با دو رویکرد درمانی و زیبایی صورت پذیرد.
به عنوان مثال در مواردی که افتادگی پلک بالا شدید بوده و سبب کاهش دید شده باشد ، جهت اصلاح میدان دید فرد ؛ نیاز به انجام جراحی پلک ( با هدف درمانی ) ضروت خواهد یافت.
اما در صورتی که افتادگی پلک بالا مختصر بوده و فرد صرفا به منظور بهبود حالت چشم ها و متعاقبا افزایش زیبایی چهره خود ، تصمیم به انجام جراحی پلک بگیرد ؛ باید جراحی زیبایی پلک بر روی وی صورت پذیرد.
درباره جراحی زیبایی پلک
جراحی زيبايی پلک که در پزشکی به عمل بلفاروپلاستی مصطلح است ؛ نوعی جراحی پلاستیک زیبایی می باشد که به منظور برداشت پوست اضافی از روی پلک های بالایی و رفع افتادگی پلک و همچنین حذف پوست و چربی های اضافی از پلک های پایین و کاهش پف زیر چشم انجام می گیرد.
تکنیک جراحی زیبایی پلک
در عمل بلفاروپلاستی ، این امکان وجود دارد که پلک های بالا و پایین را به صورت مجزا یا هر ۴ پلک را همزمان با هم تحت جراحی قرار داد.
جراحی پلک بالا
به منظور جراحی پلک فوقانی ، برشی دقیقا بر روی چین پشت پلک زده می شود ؛ سپس پوست و بافت زیر پوستی و در صورت نیاز چربی های اضافی موجود در کیسه های چربی ، برداشته خواهد شد.
در انتها با یک نخ بسیار ظریف ، محل برش ایجاد شده ؛ بخیه می شود.
جراحی پلک پایین
برای جراحی پلک تحتانی ، دو روش وجود دارد.
- در روش اول ، برشی درست زیر خط مژه های پلک پایین زده می شود و سپس با تخلیه پوست ، بافت و چربی های اضافی موجود در کیسه های چربی ؛ فرم ظاهری پلک های پایین بهبود می یابند.
- در روش دوم جراحی پلک پایین ، نیازی به ایجاد برش در خط زیر مژه ها وجود نداشته و جراح ، تنها با ایجاد برش در بخش ملتحمه چشم ( بخش داخلی پلک پایین ) ؛ اقدام به تخلیه چربی های اضافی می نماید.